اهمیت دیپلماسی دینی برای ایران/ واتیکان چه نگاهی به ایران دارد؟

اهمیت دیپلماسی دینی برای ایران/ واتیکان چه نگاهی به ایران دارد؟

به گزارش برای شما محمد مسجدجامعی گفت:  دیپلماسی دینی به این معنا است که از ارتباطات دینی جهت تسهیل ارتباط ها و تقویت اعتماد چه برای طرفین و چه برای طرف های دیگری که ناظر هستند بهره گرفته شود برای ارتقای روابط ایجاد ثبات تقویت همکاری های متقابل و اطمینان بخشی به کسانی که به این روابط و یا به طرفی که گفتگو می کند حساس هستند.

وی در مورد اهمیت ایران برای واتیکان نیز گفت: از نظر واتیکانی ها رابطه با ایران یعنی ارتباط با یک کشور مهم در منطقه. که هم خود ایران اهمیت دارد و هم نفوذ و نقش او در منطقه. برای مثال در جریان حوادث پس از انقلاب های عربی و ظهور گروه های تکفیری این گروه ها اهدافی همچون حذف پیروان سایر ادیان و از جمله مسیحیان را در منطقه داشتند.

آن ها تعداد زیادی از کلیساها دیرها و مراکز تاریخی مسیحیان را نابود کردند. این اقدامات وحشت زیادی بین مسیحیان منطقه از جمله در سوریه مصر لبنان اردن و به ویژه در عراق ایجاد کرد. تقریباً سه چهارم مسیحیان عراقی پس از این حوادث مهاجرت کردند. این مهاجرت از سایر کشورها هم انجام شد.

وی در ادامه در خصوص نقش ایران در برابر تکفیری ها نیز گفت:  ایران تنها کشوری بود که به صورت عملیاتی در برابر جنبش تکفیری ها ایستاد. این سیاست ایران از نظر واتیکان بسیار مهم بود. علاوه بر این از طریق رابطه با ایران واتیکان می توانست با جهان تشیع ارتباط برقرار کند. همچنین این روابط به واتیکان کمک می کرد تا به کشورهای غربی نشان دهد که با ایران که برای آن ها یک موضوع حساس و مهم است رابطه ای نزدیک و دوستانه دارد. این موضوع هم برای واتیکان مهم است و هم برای غربی ها. بخشی از اعتبار واتیکان به دلیل همین نوع ارتباط ها است. از چین و ویتنام گرفته تا ایران و عراق.

مسجدجامعی در مورد این اهمیت این گفتگوها نیز گفت:  این روابط برای ایران نیز اهمیت داشت. بسیاری از اتهاماتی که به ایران درباره عدم تحمل پیروان دیگر ادیان زده می شد به واسطه این روابط تا حد زیادی کاهش می یافت و باعث بهبود تصویر ایران می شد. بیان نمونه هایش محتاج وقت بیشتری است.

ساختار گروه های مسیحی در ایران

در ایران سه گروه عمده مسیحی وجود دارند:

ارامنه که کلیساهای خاص خود را دارند. و تعداد بسیار معدودی ارامنه – کاتولیک.

آشوری ها که آن ها نیز کلیساهای خودشان را دارند.

کلدانی کاتولیک ها که کلیساهای خود را دارند.

311311

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اهمیت دیپلماسی دینی برای ایران/ واتیکان چه نگاهی به ایران دارد؟" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اهمیت دیپلماسی دینی برای ایران/ واتیکان چه نگاهی به ایران دارد؟"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه