31 خرداد زمان قطعی پایان تولید پژو پارس / کدام خودرو جایگزین پارس می شود؟

۳۱ خرداد زمان قطعی پایان تولید پژو پارس / کدام خودرو جایگزین پارس می شود؟

مدتی است با طرح موضوع توقف تولید پژو پارس، از سورن پلاس، خودرویی دارای استانداردهای 85گانه، به عنوان جایگزین این محصول یاد می شود؛ اما خودروهایی همچون 207 و تارا دستی نیز جزو گزینه های پیشنهادی است که در طرح های فراخوان در حال ارسال به مشتریان است.

به گزارش برای شما، همان طور که چندی پیش، در نامه معاون سازمان استاندارد اعلام شد، پژو پارس به عنوان خودرویی با پلتفرم قدیمی که قادر به دریافت استانداردهای 85گانه نیست، از مدار تولید خارج خواهد شد و ایران خودرو تا بهار امسال مجوز تولید آن را دارد و شنیده های برای شما حاکی از این است که این مجوز تا 31 خرداد بوده و دیگر تمدید نخواهد شد.

توقف تولید محصولات قدیمی و فاقد استاندارد از جمله محورهای اصلی فرامین دولت سیزدهم در توسعه صنعت خودرو کشور و عرضه محصولات بروز و ایمن به مردم بوده است که توقف تولید پارس نیز در همین راستا در دستور کار قرار گرفته و از دستاوردهای دولت رییس جمهور شهید به شمار می رود.

با توقف تولید پارس، دیگر محصول غیراستانداردی در سبد تولیدات ایران خودرو وجود نخواهد داشت و تمامی تولیدات این شرکت به عنوان خودروهایی ایمن و استاندارد تحویل مشتریان می شود که گام بزرگ دولت مردمی در تصمیمات و وعده هایش به شهروندان به شمار می رود.

درحال حاضر با این تصمیم و بررسی فراخوان های ارسالی خودروساز سه مسیر جایگزین پارس به متقاضیان پیشنهاد شده است. سورن پلاس، 207 و تارا خودروهای پیشنهادی است که با توجه به درنظر گرفتن تسهیلات 100 میلیونی صرفا به متقاضیان سورن پلاس، به نظر می رسد برنامه و اولویت ایران خودرو در جایگزینی پارس، محصول سورن پلاس است که به زودی باید شاهد تصاحب سهم پارس توسط این خودرو باشیم. در ادامه گزینه های پیشنهادی را که در طرح های فراخوان در حال ارسال به مشتریان است را بررسی می کنیم.

سورن پلاس XU7P یا همان سورن پلاس بهینه، به پیشرانه XU7 پلاس مجهز است که 1.8 لیتری است و 8 سوپاپ دارد. این خودرو به دو کیسه هوا، تریم داخلی پارچه، پشتی برقی صندلی های جلو، رینگ فولادی، نمایشگر لمسی، دوربین و سنسور پارک عقب، فرمان هیدرولیک، آینه های تاشو برقی، تهویه اتوماتیک، ترمز دیسکی جلو و کاسه ای عقب، سامانه کنترل پایداری الکتریکی، سامانه کنترل شروع حرکت در سربالایی، نشانگر تعویض دنده GSI، سنسور پایش باد تایرها، چراغ روشنایی روز، پوزیشن لامپ، کنترل سیستم صوتی از روی فرمان و… است.

تجهیزات فوق احساس امنیت و آسودگی بیش تری به راننده و سرنشینان می دهد و می تواند با ارزندگی بالاتری یک سر و گردن بالاتر از پارس قرار گیرد.

در حال حاضر سورن پلاس در بازار اختلاف قیمت بیش از 150 میلیون تومانی دارد.

خودروی پیشنهادی دوم پژو 207 دستی است که خودرویی بروز و جوان پسندی است که می تواند گزینه مناسبی برای قشر جوان جامعه باشد. قیمت کارخانه ای این خودرو در حال حاضر کم تر از 400 میلیون است که ارزان ترین خودرو در سبد تولیدات ایران خودرو به شمار می رود و احتمالا به زودی ایران خودرو نسبت به بروزآوری قیمت آن اقدام خواهد کرد. اما متقاضیان پارس در صورتی که این خودرو را انتخاب کنند با احتساب قیمت فعلی کارخانه، سود بیش از 400 میلیونی را نصیب خود خواهند کرد. بنابراین 207 جزو گزینه های جذاب برای متقاضیان پارس به حساب می آید.

تارا دستی با گیربکس شش سرعته نیز به متقاضیان پارس پیشنهاد شده است. این خودرو با قیمت حدود 580 میلیونی در کارخانه، اختلاف بیش از 240 میلیون تومانی با بازار دارد و برای خانواده های ایرانی گزینه مناسبی است. امکانات ایمنی و رفاهی تارا نیز در میان مشتریان مقبولیت بالایی دارد و از پارس به مراتب مرغوب تر است.

هر سه این خودروها از استانداردهای 85 گانه بهره می برند و از نظر ایمنی و رفاهی حرف های زیادی برای گفتن دارند اما باید منتظر ماند و دید تا کدام یک از پیشنهادات جایگزین تقاضای بیش تری را به خود اختصاص می دهد و جانشینی برای پارس قدیمی ایران خودرو خواهد بود.  

پایان خبر برای شما

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "31 خرداد زمان قطعی پایان تولید پژو پارس / کدام خودرو جایگزین پارس می شود؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "31 خرداد زمان قطعی پایان تولید پژو پارس / کدام خودرو جایگزین پارس می شود؟"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه