رآکتور همزن دار ایرانی؛ فناوری بومی با تحمل ۲۰۰ بار فشار و ۳۰۰ درجه دما

رآکتور همزن‌دار ایرانی؛ فناوری بومی با تحمل ۲۰۰ بار فشار و ۳۰۰ درجه دما

مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان گفت: محصول این شرکت رآکتور همزن دار تحت فشار مجهز به کوپلینگ مغناطیسی است که توانایی تحمل فشار ۲۰۰ بار و دمای ۳۰۰ درجه را دارد.

محمدرضا فاضلی مدیرعامل یک شرکت دانش بنیان در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاری برای شما اظهار کرد: این شرکت که در پارک فناوری اصفهان مستقر و دانش بنیان است یکی از محصولات خود را در غرفه “ایران ساخت” امسال به نمایش گذاشته است. این محصول رآکتور همزن دار تحت فشار مجهز به کوپلینگ مغناطیسی است که در صنایع مختلفی مانند نفت پتروشیمی پالایشگاهی پلیمر رنگ و رزین کاربرد دارد و برای واکنش دادن چند ماده و استحصال ماده جدید استفاده می شود.

وی افزود: این رآکتور توانایی تحمل فشار ۲۰۰ بار و دمای ۳۰۰ درجه را دارد. چنین فشاری همراه با عملکرد همزن فقط با استفاده از کوپلینگ مغناطیسی ممکن است. ما این فناوری را به طور کامل طراحی و تولید می کنیم و موفق به ارائه این دستگاه با چنین قابلیت هایی شده ایم.

فاضلی با اشاره به رقابت این محصول با نمونه های خارجی گفت: “شرکت های چینی آلمانی اروپایی آمریکایی و هندی چنین دستگاه هایی تولید می کنند. اکنون ما رقیب آن ها شده ایم و توانسته ایم با قیمتی پایین تر این محصول را بومی سازی کنیم. محصول ما گارانتی دارد و خدمات پس از فروش ارائه می دهیم و حتی در حال بررسی صادرات به کشورهای آسیای میانه هستیم.”

وی درباره قیمت محصول اظهار داشت: قیمت این رآکتور حداقل نصف نمونه های اروپایی و ۳۰ درصد کمتر از نمونه های معتبر چینی است. اخیراً بازاریابی در کشورهای آسیای میانه مانند قزاقستان تاجیکستان ارمنستان و روسیه را آغاز کرده ایم و در صورت دریافت حمایت های معاونت علمی و فناوری و استفاده از ظرفیت صندوق ها می توانیم حضور خود را در این بازارها تثبیت کنیم.

مدیرعامل اشکان تجهیز اسپادانا به مشتریان داخلی این محصول اشاره کرد و گفت: “این رآکتور به مراکزی مانند مرکز فرآوری مواد معدنی (ایمیدرو) آلومینیوم جاجرم پارک علم و فناوری قزوین جهاد دانشگاهی صنعتی اصفهان و شرکت های خصوصی و دولتی فروخته شده است.”

فاضلی در پاسخ به سوالی درباره استفاده از تجهیزات داخلی در ساخت محصول توضیح داد: حدود ۹۵ درصد تجهیزات از داخل کشور تامین می شود. فلزات را از بازار داخلی می خریم اما استیل معمولاً وارداتی است و ما آن را از بازار داخلی تامین می کنیم. موتور دستگاه داخلی است مگنت وارداتی است بلبرینگ ها را از بازار داخلی تهیه می کنیم که عمدتاً وارداتی هستند. همچنین المنت و برخی المان های برقی مانند کلیدهای پی ال سی داخلی هستند ولی وارداتی محسوب می شوند.

وی درباره تفاوت نمایشگاه امسال با سال گذشته اظهار کرد: “امسال نمایشگاه ضعیف تر بود. تبلیغات شهری کافی انجام نشده بود و بسیاری از افراد مطلع نشدند. تعطیلی ها نیز باعث کاهش جمعیت شد. سال گذشته نمایشگاه پویاتر بود و مسئولان معاونت علمی سرکشی و احوالپرسی می کردند اما امسال چنین اتفاقی نیفتاد. هدف ما بیشتر شناساندن خودمان بود.”

فاضلی به معرفی دومین محصول شرکت نیز پرداخت و گفت: این محصول میکسر دو پروانه سیاره ای است که دو پروانه دارد؛ یکی دور خود و دیگری در مخزن می چرخد و این فرآیند تحت خلا انجام می شود. دستگاه دارای پرس تخلیه است و برای مواد چسبنده مانند رزین چسب بتونه و خمیر کاربرد دارد از جمله در تولید سیلیکون و درزگیرها. این دستگاه در نمایشگاه رنگ و رزین نیز به نمایش گذاشته شد و استقبال زیادی از آن شد.

وی افزود: این دستگاه به یکی از شرکت ها فروخته شده و عملکرد آن رضایت بخش بوده است. اکنون در حال پیگیری ثبت این محصول به عنوان دانش بنیان هستیم. این محصول نمونه های خارجی دارد که در چین آمریکا و هند تولید می شود. با این حال قیمت ما نسبت به نمونه های چینی مناسب تر است و تلاش داریم این محصول را نیز صادر کنیم. نمونه مشابه داخلی به این شکل که تحت خلا و با دو پروانه باشد وجود ندارد و تنها نمونه های ساده تر موجود است.

فاضلی ادامه داد: “زمان تولید این محصول بسته به ظرفیت آن متفاوت است و طراحی ها متناسب با نیاز کاربر انجام می شود. به عنوان مثال برخی مشتریان رآکتوری با فشار دو بار و حجم ۱۰ لیتر و برخی دیگر رآکتوری با فشار ۶۰ بار و حجم ۱۰۰ لیتر نیاز دارند. ما نقشه و لیست متریال را تهیه کرده و مطابق با آن خرید و تولید را انجام می دهیم.”

وی درباره استفاده از قطعات وارداتی در این محصول گفت: بله قطعاتی مانند بلبرینگ و پی ال سی وارداتی هستند اما این موضوع ما را متوقف نمی کند و توانسته ایم محصول را بدون وابستگی بسازیم.

مدیرعامل اشکان تجهیز اسپادانا در خصوص سفارشی سازی محصولات توضیح داد: تمام محصولات ما به صورت سفارشی ساخته می شوند. با توجه به دانش فنی و توانایی طراحی نیازی به کپی برداری نداریم و می توانیم دستگاه ها را مطابق نیاز مشتری طراحی و تولید کنیم.

وی با اشاره به حمایت های ارائه شده به شرکت های دانش بنیان اظهار کرد: به دلیل دانش بنیان بودن تسهیلات و حمایت های مختلفی از جمله کمک های بلاعوض و لیزینگ به ما ارائه شده است و در برخی نمایشگاه ها نیز مورد حمایت قرار گرفته ایم.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "رآکتور همزن دار ایرانی؛ فناوری بومی با تحمل ۲۰۰ بار فشار و ۳۰۰ درجه دما" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "رآکتور همزن دار ایرانی؛ فناوری بومی با تحمل ۲۰۰ بار فشار و ۳۰۰ درجه دما"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه