«دولت تکنوکرات»، بشقاب سمی آمریکایی-صهیونیستی
دولت تشکیلات خودگردان فلسطین در حالی استعفای خود را به عنوان مقدمه ای برای تشکیل یک دولت به اصطلاح «تکنوکرات» اعلام کرد که کارشناس مشهور مسایل منطقه، طرح چنین ایده ای را یک غذای سمی تهیه شده آمریکایی-صهیونیستی-عربی ارزیابی کرده که هدف از آن از بین بردن پیروزی تاریخی و بی سابقه مقاومت است.
به گزارش برای شما، «عبدالباری عطوان» تحلیلگر سرشناس جهان عرب و سردبیر روزنامه رای الیوم در یادداشتی نوشت: تقدیم استعفای دولت «محمد اشتیه» به محمود عباس، رییس تشکیلات خودگردان فلسطین به این معنا است که یک فرمول «آمریکایی-اسراییلی» تحت عنوان «دولت تکنوکرات» در شرف بلوغ است؛ دولتی که قرار است در مرحله موسوم به «پساجنگ» و رویای نابودی مقاومت به رهبری حماس طبق توهمات، کنترل نوار غزه را زیر نظر رژیم اشغالگر به دست بگیرد.
اشتیه که درحال بستن چمدان هایش است، در اظهارات «کوتاه» خود که دوشنبه و پس از اعلام استعفای دولتش بر زبان آورد، اعتراف کرد: «این اقدام در پاسخ به خواسته های بین المللی برای اصلاح نظام سیاسی فلسطین است، مرحله بعدی نیازمند ترتیبات سیاسی جدید است که تحولات نوار غزه و مذاکرات وحدت ملی را در نظر بگیرد».
دولت های «تکنوکرات» در کشورهای باثبات و مستقل دارای حاکمیت، مرزهای مشخص، فرودگاه ها، بنادر، راه آهن، اقتصاد مستقل، دولت باثبات موجود و منابع طبیعی درون آن مانند گاز، نفت، طلا، اورانیوم، مواد معدنی، مواد غذایی، تولیدات صنعتی و زیرساخت ها و غیره تشکیل می شوند. حال سوال این است آیا این عناصر در فلسطین وجود دارند تا اینکه دولت تکنوکرات بتواند مدیریت ان را بر عهده بگیرد؟ و یا چنین دولتی چه چیزی را مدیریت خواهد کرد؟
این یک «تله جدید» است که از قبل ساختار آن، نام شرکت کنندگان و رییس آن توسط رهبران اطلاعاتی چهار طرفی که برای دومین بار در پاریس گرد هم آمدند، تعیین شده بود و تشکیل دولت دستوری برای کرانه باختری و نوار غزه در مرحله بعدی و در صورت از بین رفتن مقاومت در غزه و کرانه باختری، طرح ریزی شده است.
تقدیم استعفای دولت فلسطین به محمود عباس
اولین نشست چهارجانبه پاریس که در آن رهبران اطلاعاتی مصر، رژیم اشغالگر و آمریکا به همراه نخست وزیر و وزیر امور خارجه قطر شرکت کردند، نتوانست به هیچ توافقی درباره «آتش بس موقت» در نوار غزه دست یابد؛ چراکه رهبری مقاومت به شروط خود مبنی بر خروج صهیونیست ها از غزه، بازسازی آن، تبادل اسرا و تشکیل کشور مستقل فلسطین کاملاً پایبند بوده است.
با توجه به آنچه بیان شد سوالات و تردیدهایی درباره تغییر احتمالی موضوع این 2 نشست و امتیازات فرضی که منجر به این سرعت در برکناری دولت اشتیه شده تا راه را برای دولت «تکنوکرات» آینده فراهم کند، مطرح است. کدام طرف به طرف دیگر امتیازاتی خواهد داد؟ آیا جنبش حماس و متحدانش در نوار غزه و کرانه باختری می پذیرند که از اختیارات خود دست بکشند و آن را به دولت جدید بسپارند؟ در ازای ان چه چیزی به دست خواهند آورد؟
کاملا واضح و آشکار است که شرایط انسانی در نوار غزه بسیار رو به وخامت است و شهروندان، چه در شمال و چه در بیشتر مناطق جنوبی، با قحطی واقعی روبرو هستند و بسیاری از کودکان در اثر گرسنگی و بیماری به دلیل آلودگی آب و بیماری های عفونی شهید می شوند و این علاوه بر تداوم بمباران است. این همه فشارهای وحشیانه و غیرانسانی در چارچوب طرح وادار کردن مقاومت به ورود به تله جدید بر اساس یک نقشه وضع شده «آمریکایی-اسراییلی» و تبانی رسمی اعراب است؛ تبانی که نیاز به اثبات ندارد.
تهدیدهای رژیم صهیونیستی به یورش به شهر رفح، انجام قتل عام در آنجا و تحمیل مجدد آوارگی به سینا برای ایجاد رعب و وحشت در میان بیش از یک میلیون آواره در آنجا مورد توافق قرار گرفت و همزمان اطلاعاتی درز کرد که قاهره در حال ایجاد مراکزی توسط مصر در منطقه مرزی با نوار غزه است و گفته شد که دیوارهای آن بیش از 10 متر ارتفاع دارند و این اقدامات یا برای بازداشت افرادی است که به شکل غیرقانونی از نوار مرزی عبور می کنند و یا یا برای اسکان دادن آن ها در چارچوب یک معامله بزرگ مالی است که به خروج قاهره از بحران های مالی پیچیده اش کمک خواهد کرد.
آوارگان فلسطینی در رفح
با آگاهی از قدرت گردان های القسام و پایبندی رهبری جنبش حماس در نوار غزه به همه شروط خود، تردیدهای زیادی درباره شانس موفقیت این پخته مسموم «اسراییلی-آمریکایی-عربی» وجود دارد؛ چراکه پذیرش آن به معنای پایان حکومت گردان های القسام و مقاومت در نوار غزه، رها کردن همه موشک ها، کارخانه ها و تونل های آن و در نتیجه از بین رفتن قدرت آن و همچنین خطرناکتر از همه، برچیده شدن نیروهای نظامی و امنیتی حماس، و رفتن «یحیی السنوار» رییس دفتر سیاسی حماس و دستیاران برجسته اش به یک کشور عربی در ازای حفظ جانشان است. به همین دلیل چنین اتفاقی بعید است؛ چراکه آن ها رهروان و تربیت شده راه شهادت هستند.
هدف اصلی این تله فریبنده؛ خنثی کردن پیروزی بزرگی است که با معجزه بی سابقه «طوفان الاقصی» از آغاز درگیری اعراب و رژیم صهیونیستی به دست آمده است. این طرح همچنین به دنبال بقای این رژیم و حفظ پروژه صهیونیستی آن است؛ چراکه دلایل وجودی خود مانند بازدارندگی، امنیت، ثبات، اعتبار و برتری نظامی را از دست داده و متحمل تلفات سنگین در میان نظامیان و شکست در دستیابی به اهداف خود و حتی حفاظت از شهرک نشینان شده است.
تمام تله های قبلی که در 50 سال گذشته برای مقاومت فلسطین پهن شده بود، شامل پذیرش قطعنامه بین المللی شماره 242، ابتکارعمل صلح عربی، کنفرانس مادرید، توافقنامه اسلو ناکام ماندند. حال سوال این است که آیا بزرگترین تله که پس از ریخته شدن خون بیش از 30 هزار شهید، هشتاد هزار مجروح و تخریب 86 درصد نوار غزه پهن شده است، به همان نتایج مذکور منتهی خواهد شد؟
ما مطمین هستیم تا زمانی که رژیم اشغالگر پابرجاست، راه حل «2 دولتی» وجود نخواهد داشت. آمریکا که از جنگ نسل کشی در نوار غزه حمایت می کند، بیش از چهار ماه است که واژه آتش بس را حتی به زبان نمی آورد و از استفاده از حق وتوی خود علیه پیش نویس قطعنامه الجزایر در این زمینه تردید نکرد و این چارچوبی است که چراغ سبز قوی تری برای ادامه این نسل کشی نشان می دهد، بنابراین آمریکا قابل اعتماد نیست و تضمین های آن نیز اعتباری ندارد و همین مساله درباره میانجی های عربی که وعده های دروغ، گمراه کننده و فریبنده آن را پوشش می دهند و بدشان نمی آید که ابزار آن باشند، نیز صدق می کند.
شکار تانک اسراییلی توسط رزمندگان فلسطینی
بار دیگر به رهبری جنبش حماس در نوار غزه که طوفان الاقصی را با دقت معجزه آسایی رهبری، اجرا و برنامه ریزی کرد توصیه می کنیم که صبور باشند و به مانند گذشته از افتادن در این تله پرهیز کنند. امروز رژیم اشغالگر درگیر بحران و شکست است و آمریکا نیز نفوذ خود را در خاورمیانه از دست داده است. آمریکا امروز توسط فرزندان یمن بازداشته شده است، فرزندان یمن دریای سرخ و باب المندب را به روی آن ها بسته و دشمن را به وحشت انداخته اند و برای مقابله با آن و بمباران ناوهای واشنگتن یک لحظه تردید نکردند، موشک های یمن به بندر ام الرشراش و نقب رسیدند و به زودی به عمق سرزمین های اشغالی و حتی تل آویو نیز خواهند رسید. جنگ در حال گسترش است و پایگاه های آمریکا در حال متلاشی شدن، جبهه کرانه باختری نیز ملتهب است.
حزب الله نیز در حال جنگ است و این جنگ منجر به فرار بیش از 250 هزار شهرک نشین شده است، علاوه بر این پایگاه های آمریکا در عراق و سوریه در حال آماده سازی برای عزیمت ابدی از منطقه و فرار از موشک ها و کاهش ضررها هستند؛ بنابراین پیروزی حتمی است و در این باره تنها مساله زمان مطرح است.
پایان خبر برای شما
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "«دولت تکنوکرات»، بشقاب سمی آمریکایی-صهیونیستی" هستید؟ با کلیک بر روی بین الملل، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "«دولت تکنوکرات»، بشقاب سمی آمریکایی-صهیونیستی"، کلیک کنید.