چگونه دهک خود را تغییر دهید؟

حضور فرزندان خانوار بالای 18 سال و شاغل در خانواده سطح درآمد پدر خانواده را به عنوان سرپرست خانوار افزایش می دهد. این امر خانوار را در دهک دهم قرار داده و یارانه نقدی ندارد. راه حل چیست؟

چگونه دهک خود را تغییر دهید؟

آفتاب نیوز :

دهک بندی جمعیت کشور مبنایی برای پرداخت یارانه به خانوار ها است. در حال حاضر 9 دهک نخست دارای یارانه بوده و به خانوار دهک دهم که از خانوار های پردرآمد کشور محسوب می شوند یارانه نقدی و کالابرگ الکترونیکی تعلق نمی گیرد. اما یکی از اعتراض هایی که وجود دارد حضور فرزندان خانوار بالای 18 سال و شاغل در خانواده بوده که سطح درآمد پدر خانواده را به عنوان سرپرست خانوار افزایش می دهد و این امر سبب شده که چنین خانواری در دهک دهم قرار گیرند. طیبه حسینی، سخنگو سازمان هدفمندسازی یارانه ها در این خصوص به برای شما گفت: در خانوار های دهک دهم افرادی هستند که به واسطه وجود یکی از فرزندان یا یکی از اعضای زیرمجموعه آن ها باعث شده که آن خانواده جز دهک دهم باشند؛ به عنوان مثال فرزند بالای 18 سال دارد که دارای درآمد بوده و حقوق بالاتر از سایر اعضای خانوار دارد و همین امر سبب می شود که خانوار در دهک دهم قرار گیرد.

وی اظهار کرد: خانوار هایی که دارای چنین وضعیتی هستند، می توانند به پنجره ملی دولت مراجعه و در قسمت یارانه وارد شوند.

حسینی افزود: فردی که درآمد بالایی دارد خود باید به سامانه وارد شود. این ورود باید با شماره موبایل به نام فرد بوده باشد. آنجا اعلام می شود که شما در دهک دهم قرار دارید. اطلاعات هویتی اعم از نام و نام خانوادگی، کد ملی، کد پستی و سایر مشخصاتی که مربوط به شخص است دیده می شود. گزینه ای وجود دارد به نام اعتراض، گزینه اعتراض را زده و وارد پنجره اصلی می شوند. در پنجره اصلی دلیل اعتراض از فرد پرسیده می شود. در خصوص دلیل اعتراض، گزینه های مختلفی وجود دارد، از عدم سازش، استقلال مالی و….

سخنگو سازمان هدفمندسازی یارانه ها گفت: فرزندی که بالای 18 سال بوده و استقلال مالی دارد و… مثلاً گزینه استقلال مالی را انتخاب می کند. شماره شبا خودش را وارد و ثبت می کند. وقتی این اطلاعات در سیستم خانوار در سیستم سامانه هدفمندسازی یارانه ها به روزرسانی می شود این فرد طبق درخواست شخصی خود از خانوار اصلی خود جدا می شود. به این ترتیب پدر و مادر یا هر کس دیگری که زیرمجموعه است و نخواسته که جدا شود جداگانه دهک بندی می شوند؛ بنابراین اگر فرد مورد نظر سبب قرار گرفتن خانواده در دهک دهم شده باشد با جدا شدن، مشکل خانوار حل شده و خانوار مجدد به جمع یارانه بگیران اضافه می شود. در ادامه فقط این فرد است که به عنوان دهک دهم یارانه وی حذف می شود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چگونه دهک خود را تغییر دهید؟" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چگونه دهک خود را تغییر دهید؟"، کلیک کنید.

نوشته های مشابه