با این وضعیت به رختخواب نروید
به گزارش برای شما ،به گفته محققان دانشگاه جان هاپکینز، این اضافه وزن به این دلیل است که متابولیسم کُند می شود، در حالیکه قندخون و سایر مواد شیمیایی دخیل در اضافه وزن و دیابت نوع 2، تقویت می شوند.
برای شما در خبری نوشت:دکتر «جاناتان جون»، سرپرست تیم تحقیق، در این باره می گوید: «نه تنها آنچه که می خورید، بلکه زمان غذاخوردن هم فاکتور مهمی در افزایش مشکلاتی نظیر چاقی است.»
در این مطالعه، از 20 فرد سالم خواسته شد تا در ساعت 6 عصر یا 10 شب غذا بخورند. غذا هر دو گروه هم مشابه بود. هر دو گروه ساعت 11 شب به رختخواب رفته و ساعت 7 صبح بیدار شدند.
در طول مطالعه، نمونه خونی شرکت کنندگان هر ساعت گرفته شد و مطالعات خواب نیز انجام شد.
نتایج نشان داد شام دیرهنگام موجب افزایش قندخون و کاهش روند چربی سوزی می شود.
به طورمیانگین، حداکثر میزان قندخون بعد از صرف شام دیرهنگام در مقایسه با زود شام خوردن، حدود 18 درصد بالاتر است. همچنین میزان چربی سوزی حدود 10 درصد کمتر است.
به گفته محققان، این تاثیرات حتی در افراد چاق یا مبتلا به دیابت بیشتر است.
233217
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "با این وضعیت به رختخواب نروید" هستید؟ با کلیک بر روی اجتماعی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "با این وضعیت به رختخواب نروید"، کلیک کنید.